sâmbătă, ianuarie 18, 2014

Ciorba de fasole boabe cu costita

Ingrediente :
  • 400g fasole boabe
  • costita afumata 200g
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • pasta de tomate
  • tarhon verde 50g
  • patrunjel verde
  • un fir de cimbru
 Fasolea boabe se spala in doua ape, se adauga ceapa, morcovii, radacina de patrunjel si pastarnac taiate marunt. Tarhonul se curata, se spala si apoi se opareste separat, il taiem marunt si il lasam deoparte.
   Dupa ce a fiert fasolea cam o ora, taiem cubulete costita afumata, o inabusim in ulei, adaugam pasta de tomate si totul se stinge cu putina apa. Acest amestec se adauga la fasole impreuna cu tarhonul, continuand fierberea inca 15- 20 minute. Se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.
                                                           Pofta buna!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu