luni, ianuarie 27, 2014

Briose cu ciocolata

Ingrediente:
  • 300g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g zahar
  • 1 pic sare
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 250ml lapte
  • 2 oua
  • 75g unt
  1. Se amesteca intr-un castron faina, praful de copt, sarea si ciocolata rupta bucatele.
  2. Separat se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele si untul topit. Acest amestec se toarna peste faina si se framanta un aluat ca o smantana groasa
  3. Cu aceasta compozitie se umplu formele de briose unse cu unt si tapetate cu faina, si se coc la cuptor la foc potrivit, le scoatem dupa ce s-au racit din forme. Puteti pune pe deasupra orice doriti, zahar pudra, nuca de cocos, glazura de cacao etc.
                                                                                                                           Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu