Ingrediente 6 portii:
- 6 pulpe de pui superioare mari
- 2 ardei grasi rosii
- 1 telina
- 3 morcovi mari
- 1 radacina patrunjel
- 3 cepe mari
- ulei
- bulion
- patrunjel verde
- Se spala bine pulpele de pui, se sareaza, se pipereaza si se pun in uleiul incins sa se friga putin cam 10 min si pe o parte si pe alta, pana devin aurii. Apoi se scot si se pun deoparte.
- In uleiul in care am fript pulpele se adauga ceapa, morcovii, radacina de patrunjel si telina taiate joulienne, in bucati mari. Se adauga putina apa cat sa acopere legumele. Dupa 5 minute adaugam ardeiul taiat rondele.
- Se lasa pana se inmoaie legumele, cam 20 minute, apoi se adauga bulionul.
- Se mai lasa putin, se scot si se servesc alaturi de pulpe, calde, presarate cu patrunjel verde tocat fin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu