vineri, martie 07, 2014

Pulpe de pui cu legume

 
Ingrediente 6 portii:
  • 6 pulpe de pui superioare mari
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 telina
  • 3 morcovi mari
  • 1 radacina patrunjel
  • 3 cepe mari
  • ulei
  • bulion
  • patrunjel verde
Preparare:
  1. Se spala bine pulpele  de pui, se sareaza, se pipereaza si se pun in uleiul incins sa se friga putin cam 10 min si pe o parte si pe alta, pana devin aurii. Apoi se scot si se pun deoparte.
  2. In uleiul in care am fript pulpele se adauga ceapa, morcovii, radacina de patrunjel si telina taiate joulienne, in bucati mari. Se adauga putina apa cat sa acopere legumele. Dupa 5 minute adaugam ardeiul taiat rondele.
  3.  Se lasa pana se inmoaie legumele, cam 20 minute, apoi se adauga bulionul.
  4. Se mai lasa putin, se scot si se servesc alaturi de pulpe, calde, presarate cu patrunjel verde tocat fin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu