vineri, mai 02, 2014

Crap cu legume

Ingrediente:
    • 1 crap mare
    • 2 cepe 
    • 3 cartofi 
    • 4 morcovi
    • 3 caţei usturoi 
    • sare, piper, rozmarin
    • ulei
    • zeama de la o lămâie
  1. Se taie ceapa rondele, se pune într-o cratiţă termorezistentă.
  2. Peştele se spală, se crestează, sărează, piperează şi se adaugă deasupra peste ceapă
  3. Morcovii şi cartofii se taie cuburi mari şi se adaugă peste peşte
  4. Se adaugă uleiul, zeama de lamâie si apa cat sa acopere legumele.
  5. Se pune o folie de aluminiu deasupra si se introduce la cuptor
  6. Când peştele e aproape gata se scoate folia şi se pune deasupra usturoiul pisat. Se mai introduce un pic la cuptor până se rumeneşte.
  7. Se serveşte cald. Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu